Şuveyhan İlkokulu

WEB https://suveyhanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : UĞURHAN KÖYÜ ŞUVEYHAN İLKOKULU
VİZYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Saatler : 07.20 - 12.10 / 12.20 - 17.10
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KÖMÜR SOBASI
Servis : ÖĞRETMEN ARKADAŞLARLA SAĞLANMAKTADIR.
Ulaşım : OKULDAKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARLA SAĞLANMAKTADIR. BU DA OLMAZSA YAKIN KÖYLERE GİDEN ARKADAŞLARLA GİDİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : OKUL KÖYÜN İÇ KISMINDADIR.ÇEVRESİNDE KÖY HALKININ EVİ BULUNMAKTADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 24 KM İL MERKEZİNE 80KM
Kontenjan Bilgileri :